Stylist/Designer

 Sedan drygt 20 år har Hedvig arbetat som stylist i SVTs populära program Go'kväll. En del av Hedvigs framgång bygger på hennes förmåga att ge en person en ny stil utefter personens förutsättningar, oavsett om det gäller en gäst i TV, en privatperson, eller en företagsledare. För Hedvig är det viktigt att styla en person i rätt passform, en klädsam färgskala och i en stil som speglar personens karaktär och behov. Hedvig hjälper även företag att hitta rätt klädsel till sin personal.

Hedvig Stockholm

Hedvig är designer och driver tillsammans med sin kollega MARIA AHNSTRÖM klädmärket Hedvig Stockholm. Webshop och hemsida hittar du på www.hedvigstockholm.se Där hittar du även märkets olika återförsäljare. HEDVIG STOCKHOLM har även en egen butik på Alviksvägen 98 i Bromma.


Stilkonsultationer

Hedvig ger regelbundet privata stilkonsultationer både genom personliga möten eller digitalt. Om du driver en egen klädbutik så kan Hedvig även komma till dig och ge dina kunder möjlighet att boka en egen, privat, konsultationstid. Om du även behöver hjälp med tex klippning, hårstyling och eller make up kan Hedvig hänvisa dig till kunniga kollegor. Information och bokning maila till info@hedvigander.se 

Glasögonkonsultationer

Att hitta rätt form, färg och stil på sin glasögonbåge kan vara svårt. Hedvig är flitigt anlitad av optiker för att hjälpa sina kunder hitta rätt.  Hör av dig om du är optiker och vill att hon kommer till din butik för att hjälpa dina kunder hitta rätt båge! 

Föredrag/utbildning/event

Anlita Hedvig att hålla ett föredrag i din butik inför dina kunder, under ett event eller för din personal. Under föredraget delar hon med sig av all sin erfarenhet om; hur man hittar sin stil, hur man undviker fel köp, hur man bygger en hållbar garderob mm Hedvig föreläser och utbildar även elever om sitt arbete som stylist och delar med sig av sin fleråriga erfarenhet i ”klädbranchen” .  Hedvig anpassar sitt föredrag efter vem som lyssnar!

Hör av dig!

Varmt välkommen att höra av dig för en förutsättningslös diskussion om möjligheter.
Epost: info@hedvigander.se
Eller fyll i formuläret på kontaktsidan här.


Ytan är resultatet av din inre personlighet.