Tjänster & Forum

Tjänsterna jag erbjuder är breda inom mode och rådgivning. Jag arbetar som kostymdesigner, stylist för tv-program, som stilkonsult för privatpersoner och personer inom näringslivet. Jag håller också föredrag och seminarier för grupper och utbildningar för butikspersonal. Nedan kan du läsa mer om mina tjänster och de forum jag medverkar i.

Stilkonsult

Att vara rätt klädd för olika situationer anser jag vara en självklarhet, men att veta vad och hur man väljer rätt kläder från det enorma utbudet kan kännas svårt. Min övertygelse är att alla kan vara välklädda och hitta sin stil utefter sina förutsättningar, det handlar varken om pengar eller figur utan att  lära känna sin kropp, se den som en tillgång och utgå från den. Modets växlingar och dagens trender är absolut inte det primära. Mitt motto är: ”Rätt färg är aldrig fel, men fel form är förödande för den vackraste av färger”. Jag erbjuder: Stilföredrag inför grupp 2-100 personer, (Nätverk, företag ex kick off), Stylist till visningar och tidningsreportage, Utbildning inom stil mode (tex butikspersonal), Konsult inom stil och mode till företag. Jag arbetar även hos optiker och hjälper deras kunder att hitta rätt glasögonbåge. För mer information eller prisförslag, kontakta mig. 

Författare

HITTA DIN STIL MED HEDVIG
Jag  har stylat hundratals kvinnor och män både i rutan och privat. Min övertygelse är att kläder är ett språk som berättar vem du är. Jag vet att alla kvinnor kan klä sig vackert oavsett ålder och storlek. Hemligheten är att lära sig se sin kropp och sitt utseende som en tillgång. I boken ”Hitta din stil med Hedvig” delar jag med mig av mina allra bästa råd. Hur du ska tänka när du klär dig, när du handlar och när du bygger upp din basgarderob. Vilken passform kläderna ska ha och hur du kan välja färger och stil. I boken har jag stylat fem kvinnor i olika åldrar. Genom att följa deras förvandling får du handfasta råd och mycket inspiration.  Boken ger dig även tips om den perfekta resegarderoben, skor, accessoarer, underkläder och hur man klär sig till fest eller när man slutat jobba. Boken är tyvärr slutsåld men finns att låna på de flesta bibliotek. En omarbetad digital kurs finns att köpa här.

Kostymdesigner

Att arbeta som kostymdesigner är för mig en skapande process där man alltid utgår från budskapet på den historia som ska förmedlas. Oavsett om det handlar de ”små grå koftorna” eller ”de stora kostymernas överdåd” alla uppdrag är lika intressanta och utmanande. Jag älskar ytterligheter likväl som alldaglighet! Jag arbetar med uppdrag inom: Långfilm, Teater, Revy, TV, Reklamfilm och fotografering. För mer information eller prisförslag kontaka mig.

Fler arbetsområden som Hedvig Andér Stil & Design arbetar med är:

Butiksrådgivare

Designer Eget märke Hedvig Stockholm

Föreläsare 

Stylist & Tv-profil i Go Kväll